Bilgi Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilgi Forum

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» fiber internet ya da adsl?
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Tem. 03, 2013 4:12 am tarafından 7200

» okçuluk hakkında tavsiye?
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Tem. 03, 2013 4:07 am tarafından 7200

» Ramazan
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2012 12:25 am tarafından bilgi küpü

» kamyon oyunları
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Ara. 14, 2011 12:11 am tarafından arabaoyunu

» kamyon oyunları
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Ara. 14, 2011 12:11 am tarafından arabaoyunu

» araba yarışı
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Ara. 14, 2011 12:09 am tarafından arabaoyunu

» araba oyunu oynama
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Ara. 14, 2011 12:06 am tarafından arabaoyunu

» Süper jip oyunu
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeÇarş. Ara. 14, 2011 12:04 am tarafından arabaoyunu

» takside öpüşme oyunu
1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimePaz Ağus. 28, 2011 10:29 pm tarafından yupti

Menü
Forum
Portal
Özel Mesajlar
Sık Kullanılanlara Ekle

1 Nisan'a dikkat!

3 posters
YazarMesaj
CİHAD-I AŞK
Süper Üye
Süper Üye
CİHAD-I AŞK

Erkek Mesaj Sayısı : 249

1 Nisan'a dikkat! Empty
MesajKonu: 1 Nisan'a dikkat!   1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 9:46 am

Son yılların en büyük kabusu Conficker solucanı, 1 Nisan'da bilgisayarınıza kötü bir şaka yapabilir.

Son yılların en büyük kabusu haline gelen Conficker internet üzerinden kendisini güncelleyerek çok daha güçlü hale geldi. Virüsün davranışlarını yakından inceleyen Computer Associates (CA) yetkilileri, Conficker'ın 1 Nisan günü büyük bir hareketlenme içine gireceğini iddia ediyorlar.

CA'nın açıklamasına göre virüsün güncellenen son sürümü yakalanmamak konusunda son derece başarılı. Windows'un güvenlik ayarlarını kendiliğinden düşürebilen Conficker, ayrıca sistem geri yükleme noktalarını ve Windows Defender'ı silebiliyor. Ayrıca sistemdeki güvenliği ilgilendiren tam 23 farklı servisi kapatabilen Conficker, 71 değişik güvenlik sitesi ve sistemine erişimi engelleyebiliyor.

Conficker.C olarak bilinen kabusun son sürümünün 1 Nisan tarihinde aktive olacağı tahmin ediliyor, fakat ne yapacağı henüz bilinmiyor. CHIP
KIZIL-VAİZ
Yeni Üye
Yeni Üye
KIZIL-VAİZ

Erkek Mesaj Sayısı : 28

1 Nisan'a dikkat! Empty
MesajKonu: Geri: 1 Nisan'a dikkat!   1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 3:50 pm

tamamda buna karşı ne yapalım aslan
kara şimşek
Süper Üye
Süper Üye
kara şimşek

Erkek Mesaj Sayısı : 770

1 Nisan'a dikkat! Empty
MesajKonu: Geri: 1 Nisan'a dikkat!   1 Nisan'a dikkat! Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 8:16 pm

benim bilgisayarımın güvenlik duvarı var bunun için bütün bilgisayarlara girebilirim ama benim bilgisayarıma benim iznim olmadan hiç kimse giremiyor bunun sayesinde bu haber benim için hiç önemli değil aslan ve kızıl-vaiz benim endişelenmeme hiç de gerek yok çok şanslıyım değil mi?
http://www.muziginodaklanmayeri.azbuz.com

1 Nisan'a dikkat!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-