CLLYLMZ Yeni Üye
| Konu: Arkadaşlar | Websiteniz varsa bu HİT sistemleri işinize çok yarayacak... C.tesi Ocak 08, 2011 10:45 pm | |
| Arkadaşlar sevincini hala yaşadığım bir olayımı anlatıyorum size.Kendi sitemin linkini vermiyorum reklama girip banlanma sebebi olabilir. Bir sitem var ve sitem nasıl üst sıralarda çıkar diye
düşünüyordum. Gerçekten Türkiye'nin en iyi 2 hit sitesi aşağıda vermiş olduğum linklerdir. Gerçekten 9 yıllık webmaster bilgime
dayanarak söylüyorum. Ama dikkatinizi çekerim Türkiye diyorum. Elbet Dünya genelinde daha büyük hit siteleri vardır. Fakat ben bunu
kullandığım için gayet memnunum. Websitemin içeriğini yenilediğimden dolayı sıralamam alexada düştü. Fakat şöyle anlatabilirim. Basit
bir köy sitesi olması halinde bile tekil ALEXA ülke sıralamam 1000-5000 arasında idi.
Amacım lütfen yanlış anlaşılmasın. Bu siteler bana faydalı olduğu için sizinlede paylaşmak istedim...
Üye olmak için tıklayın... "hitlen.net"Üye olmak için tıklayın... "hitcanavari.com"Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. Ek olarak web konusunda ve grafik konusunda ne kadar sorunuz varsa sorun yardımcı
olabilirim...
İleride yepyeni konular ile geleceğim. [ADSENSE-HEPSIBURADA-GITTIGIDIYOR-ADTECH] reklamlarının püf noktaları... Çok yakında ilgili
yerlerde...
Web konusunda herhangi bir sıkıntınız olduğunda bana mailimden de ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
CLLYLMZ Celil YILMAZ single.cllylmz@gmail.com | |
|